Організаторка виставки «Люті пташки» прокоментувала удар по драмтеатру в Чернігові

0
Організаторка виставки «Люті пташки» прокоментувала удар по драмтеатру в Чернігові
Росія вдарила балістичною ракетою по Чернігову, коли там проходила виставка виробників дронів DemoDay. На удар відреагувала одна з організаторок виставки дронів у Чернігові Марія Берлінська.

Про це пише Главком.



За словами Берлінської, як тільки оголосили повітряну тривогу в місті захід зупинили і учасникам було кілька разів оголошено про необхідність піти в укриття, проте частина людей проігнорували повідомлення.

Також організаторка виставки дронів стверджує, що захід було заздалегідь офіційно узгоджено з місцевою владою, а конкретне місце події «повідомили лише зареєстрованим перевіреним учасникам за лічені години до заходу».

Наразі організатори працюють з СБУ та надають всі необхідні дані для оперативного розслідування. Як зауважила Берлінська, пепередньо за погодженням з місцевою владою подібні заходи проводились в Києві, Львові, Дніпрі, Харкові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні