У Міноборони пояснили причину удару рф по Чернігову

0
У Міноборони пояснили причину удару рф по Чернігову
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр прокоментувала ранковий ракетний удар РФ по Чернігову.

Про це Ганна Маляр написала в Telegram.

Як зазначила Маляр, росіяни не просто ціляться в цивільні об‘єкти, а вишукують ті, «які найбільш символічні чи вразливі для нас».

«Росіянам дошкуляє все успішне, що в нас є. Вже не раз, вони запускали ракети саме по тих об‘єктах, про які до цього була дуже позитивна публічна інформація», – зауважила заступниця міністра оборони.

Маляр стверджує, що найбільша цінність для росіян – це «влучити якомога болючіше».

«Звісно, вони і без публічності знають де який об‘єкт розташований, але для них важлива емоційна складова. Влучити якомога болючіше. Було і таке, коли заходи проводили без публічного оголошення і висвітлення, але туди все одно прилітало. Саме в момент проведення заходу», – пояснила військова.

Заступниця міністра оборони каже, публічні заходи – це «завжди ризик і лотерея, незалежно від того оприлюднена про них інформація чи ні».

«Під час війни це ризик обох сторін – організаторів і відвідувачів(або їх законних представників, якщо ми про дітей говоримо). Так, сьогодні нема безпечного місця в Україні. Надійно лише в укритті. Тому кожен повинен навчитись враховувати цей фактор в усьому, що ми робимо і де буваємо», – додала військова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні