У сільській водоймі втопилася 2-річна дитина, поки її мама на березі вживала алкоголь

0
У сільській водоймі втопилася 2-річна дитина, поки її мама на березі вживала алкоголь
У селі Підбірці біля Львова втонула 2-річна дівчинка, поки її матір вживала алкоголь у компанії чоловіків. За даними поліції, 37-річна львів’янка помітила зникнення дівчинки після того, як протверезіла.

Про це повідомили у Нацполіції Львівської області.

Випадок трапився ввечері 23 серпня. Близько 20:00 37-річна львів’янка у компанії кількох чоловіків відпочивала на березі водойми, розташованої у селі Підбірці Львівського району. З собою вона взяла й свою дворічну доньку.

У компанії розпивали спиртне, і мати, перебуваючи у нетверезому стані, залишила дитину без нагляду. Тим часом дівчинка впала з берега у воду та втопилась.

За кілька годин протверезівши жінка помітила, що доньки поруч немає, і повідомила у поліцію про її зникнення. Правоохоронці виявили тіло дівчинки у воді недалеко від місця, де відпочивала компанія.

Слідчі повідомили львів’янці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні