Білоруські військові напали на польських прикордонників

0
Білоруські військові напали на польських прикордонників
На польсько-білоруському кордоні сталася небезпечна ситуація. Там військові Білорусі почали кидати каміння у бік польських прикордонників.

Про це повідомляє Straż Graniczna (прикордонна служба Польщі), пише ТСН.

Як повідомляє Прикордонна служба, минулої доби на кордоні з Білоруссю сталася небезпечна ситуація. Білоруські військовослужбовці напали на польських прикордонників. Вони кидали в бік поляків каміння. Про постраждалих нічого невідомо.

Своєю чергою шестеро іноземців намагалися нелегально потрапити до Польщі з Білорусі в ніч проти неділі, ними виявилися громадяни Сирії та Ємену.

Згідно зі статистикою Прикордонної служби Польщі, від початку року було зафіксовано 20,6 тис. спроб нелегального перетину польсько-білоруського кордону. В березні та квітні таких спроб було близько 2,5 тис., у травні - близько 3 тис. У червні - також менше 3 тис. У липні таких - 4 тис., а в серпні поки що - близько 2,7 тис.

За підрахунками Підляського відділу Прикордонної служби, цього року на кордоні з Білоруссю було виявлено нелегальних мігрантів із майже 50 різних країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні