У селі під колесами воза трагічно загинула 11-річна дитина. ФОТО

0
У селі під колесами воза трагічно загинула 11-річна дитина. ФОТО
У Вараському районі під колесами воза загинув 11-річний хлопчик.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції області.

Як зазначається, повідомлення про трагічний випадок на польовій дорозі у селі Степангород, що на Володимиреччині, надійшло до поліції учора, 30 серпня, близько 14:30 години від медиків.

Попередньо поліцейські встановили, що 69-річний місцевий житель трактором «МТЗ 80» буксирував скріплені між собою два вози, завантажені картоплею. Його малолітній внук знаходився на одному з них і намагався перестрибнути на інший, в результаті чого потрапив під колеса.

Від отриманих травм малолітній загинув по дорозі у лікарню.

Слідчий слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 КК України.

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють усі обставини летальної автопригоди та застерігають дорослих бути відповідальними за безпеку дітей, їхнє життя і здоров’я. Дотримуйтеся правил дорожнього руху та не наражайте себе та інших на небезпеку.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні