У розвідці повідомили, що до Білорусі були доставлені перші ядерні боєголовки

0
У розвідці повідомили, що до Білорусі були доставлені перші ядерні боєголовки
Декілька днів тому до Білорусі були доставлені перші ядерні боєголовки.

Про це заявив очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

За словами Буданова, ядерна зброя і Білорусі – це засіб ядерного стримування і засіб підвищення ставок.

«До речі, стосовно ядерної зброї Білорусі, буквально кілька днів тому перші боєголовки були доставлені. До того проводились масштабні тренування з ядерними імітаторами. Я читав оригінали документів за результатами тренувань. Досить негарні для Білорусі документи. Російське 12 головне управління, це управління, яке відповідає за саме ці засоби, написало, що за результатами тренувань з ядерними імітаторами для системи Іскандер, які в невеликій кількості є в білорусі, було визнано повну неготовність білорусі до експлуатації застосування подібного озброєння. Разом з тим, білоруси показали максимально високий результат у володінні технікою типу «Точка У», – додав він.

Крім того, головний розвідник країни пояснить, чому вважає використання ядерної зброї з території Білорусі «великою геополітичною грою». «Це засіб ядерного стримування і засіб підвищення ставок», – заявив Буданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні