Які плани у військових рф на осінь та зиму в Україні

0
Які плани у військових рф на осінь та зиму в Україні
Росія може готуватися до масових обстрілів України восени. Окупанти використовуватимуть не лише ракети, але й “Шахеди” власного виробництва.

Про це речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив в ефірі телемарафону, пише ТСН.

«Варто очікувати, що ворог не відмовиться від своїх планів бити в осінньо-зимовий період по певних об'єктах критичної інфраструктури. Можливе використання ще старих радянських ракет, як-от Х-22, можливо, С-300 для завдавання ударів по прифронтових територіях», — сказав Ігнат.

Він припустив, що новіше озброєння, високоточні ракети ворог, ймовірно, використовуватиме для ударів вглиб України. Також речник вважає, що росіяни можуть зосередитися на ударних дронах.

«Все ж таки, мабуть, більше ворог зосередить увагу на виробництві БпЛА типу «Шахед». Є вже у них можливості у себе їх складати. Тому, мабуть, будуть нарощувати саме «Шахеди» і їх буде з'являтися більше, щоб атакувати нашу критичну інфраструктуру. Таких сценаріїв варто очікувати і готувати засоби протидії», — резюмував речник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні