Стало відомо, чому рф користується небом сусідніх країн для ударів по Україні

0
Стало відомо, чому рф користується небом сусідніх країн для ударів по Україні
В Офісі президента Володимира Зеленського конкретизували причину, чому Росія дозволяє собі користуватись для ударів по Україні небом Румунії та інших сусідів.

Про це радник глави офісу президента Михайло Подоляк написав у Twitter, пише Уніан.

"Звичайно, ніхто не очікує, що НАТО застосує статтю 5 і розпочне війну з Росією через металеву банку, що впала на поле в Румунії. Це не той випадок. Росія дозволяє собі використовувати повітряний простір Румунії та інших сусідів для нанесення ракетних ударів по Україні лише з однієї причини. Бо там тиша", - зазначив він.

Подоляк вважає, що країнам варто "жорсткіше" сформулювати неприпустимість порушення власного повітряного простору.

"Наприклад, заявляючи про готовність збивати ці ракети і безпілотники в певному радіусі для захисту своїх кордонів", - підкреслив він.

Водночас, за словами радника, ключовим є те, що необхідно якнайшвидше допомогти Україні додатковими системами ППО, розгорнути їх у прикордонних районах.

"Це значно підвищить безпеку країн, що межують з Україною, і обмежить спекулятивні та провокаційні можливості Росії. Нам потрібні прості дії," - зазначив Подоляк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні