В окуповану місті українські партизани підірвали дві вантажівки з росіянами

0
В окуповану місті українські партизани підірвали дві вантажівки з росіянами
В окупованому Генічеську (Херсонська область) сьогодні, 15 вересня, партизани підірвали дві вантажівки з росіянами.

Про це повідомив у 15 вересня, Telegram-канал підпільного партизанського руху українців та кримських татар «Атеш».

Зазначається, що о 07:45 агент «Атеш» знищив групу окупантів у Генічеську Херсонської області.

«Агент зі складу ЗС РФ знав місце постійного розміщення техніки та особового складу своїх товаришів із сусіднього підрозділу на в'їзді в місто, біля покинутих промислових споруд. І приховав там 10-ти кілограмовий «подарунок». У момент спішування військових із техніки – саморобний вибуховий пристрій було активовано», – йдеться у повідомленні.

Партизани повідомили, що внаслідок цього було знищено 2 вантажівки з особовим складом. А агент «Атеш» зміг покинути Генічеськ.

Підпільний рух «Атеш» почав діяти на території Криму з жовтня 2022 року. До нього беруть кримських татар, українців та проукраїнських росіян. Партизани називають своєю метою руйнування російської армії зсередини.

Як інформував ZAXID.NET, ГУР спільно з партизанами атакувало об'єкти окупантів в Енергодарі. Українські безпілотники атакували окупаційний центр паспортизації, пункт радіокомунікації та два котеджі, де розмістились російські військові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні