Росіяни стягують техніку і резерви у напрямку великого українського міста

0
Росіяни стягують техніку і резерви у напрямку великого українського міста
Найбільш проблемним для російських окупантів є Херсонський напрямок, лівий берег Дніпра і берег Каховського водосховища, заявив військовий експерт, полковник запасу Роман Світан.

Про це пише Главред.

У той же час максимальна кількість сил і засобів у росіян зараз в районі Куп'янська.

«Це найближче плече доставки військової амуніції від кордону з Росією, всього кілька десятків кілометрів. Плюс поруч значний військовий хаб - Валуйки, де зосереджена велика кількість сил і засобів противника», - підкреслив він.

Співрозмовник уточнив, що трохи менша кількість сил і засобів противника зараз зосереджена в районі Бахмута і Донецька.

«Мінімальна кількість сил противника за рахунок великого плеча поставки – на запорізькому фронті. Росіяни намагаються посилити своє угруповання військ тут, але в результаті постійних бойових зіткнень кількість їхніх військ тільки зменшується. Та й щільність російських військ на цій ділянці постійно знижується за рахунок бойового зіткнення з нашими військами», - додав Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні