Чому не можна спати ногами до дверей

0
Чому не можна спати ногами до дверей
Сон - це важлива складова здоров'я, самопочуття і зовнішнього вигляду кожної людини. Однак значення має не тільки кількість годин сну, але і положення вашого тіла під час цього процесу. Якщо ви не знаєте, чи можна лягати спати ногами до дверей, то ризикуєте накликати на себе біду.

Про це пише УНІАН.

Що буде якщо спати ногами до дверей
Згідно фен-шую, спати ногами до дверей максимально погана ідея. Це може порушити циркуляцію потоків ци. Через це вранці ви будете розбитим і втомленим, а також можете впасти в депресію і втратити все, що для вас важливо.

У скандинавів є своя думка про те, чи можна спати ногами до дверей. Вони вірять, що уві сні душа перебуває поза тілом, а дверні прорізи ведуть в Утгард - світ чудовиськ. Якщо замислюєтеся, чи можна спати ногами до міжкімнатних дверей, то запитайте себе про готовність приректи свою душу на подорож в Утгард, з якого важко вибратися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні