Замикала дитину у металевій конструкції: жінка катувала свого 12-річного сина

0
Замикала дитину у металевій конструкції: жінка катувала свого 12-річного сина
У Хмільницькому районі Вінницької області 38-річна місцева мешканка підозрюється в тортурах власного сина. Матір виправдала фізичне насильство щодо 12-річного хлопчика спробою «перевиховати» дитину, яка постійно тікала з дому й відмовлялася допомагати по господарству. Досудове розслідування в цій справі вже завершене, матеріали передано до суду.

Про це 5 жовтня повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області.

Правоохоронці підозрюють, що громадянка тривалий час «навмисно завдавала своєму малолітньому синові фізичних і моральних страждань шляхом побоїв, мук та інших насильницьких дій». Жінка знущалася над дитиною з метою покарання.

Повідомлення про правопорушення надійшло до поліції 21 липня цього року. Слідчі з'ясували, що хлопчик проживав із бабусею, яка доручала онуку виконувати домашню роботу по господарству. Але, на думку малолітнього, така праця йому була не під силу.

За відмову допомагати матір карала хлопчика, після чого той неодноразово втікав із дому. Про те, що його карають, 12-річний школяр не розповідав нікому. Жінка не зверталася до поліції, оскільки їй вдавалося розшукати сина самотужки.

18 липня підозрювана приїхала до своєї матері та взяла із собою заздалегідь підготовлені ланцюги й навісні замки. Зловмисниця перемотала ноги та руки сина металевим ланцюгом, відвезла додому й зачинила в металевій конструкції «літнього душу».

Коли жінці треба було поїхати на роботу, вона посадила хлопчика у своє авто. Коли їй було необхідно залишити транспортний засіб, ланцюги вона закріпила на кермі – щоб хлопчик не втік. Після повернення додому мама знову замкнула школяра в металевій конструкції.

На ніч вона забрала сина в дім і погодувала, але спав хлопчик на підлозі, прикутий до труби. Вранці обвинувачена послабила ланцюги, що дозволило дитині звільнитися й утекти до знайомої в сусіднє село та розповісти про все, що з ним сталося. Жінка повідомила про ці події працівникам відповідних служб.

У Нацполіції розповіли, що зараз малолітній перебуває в реабілітаційному центрі.

Матері дитини офіційно оголосили підозру в порушенні ст. 127 (Катування) КК України. Вона може сісти за ґрати на строк до шести років.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні