Українців обурила поведінка нардепів в Раді: що сталося

0
Українців обурила поведінка нардепів в Раді: що сталося
У мережу просочилися відеокадри з одного з засідань Верховної Ради України. На відео видно, що депутатам дуже весело, вони вправляються в дотепності, генеруючи низькопробні жарти, вправляючись у тюремній лексиці відносно своїх колег та штурхаючись під час розгляду питання про зарплати захисникам України.

Про це пише Обозреватель.

Українців подібна поведінка «народних обранців» на тлі щоденних непоправних жертв, загибелі як військових на передовій, так і цивільних у тилу, неабияк обурила. Коментатори у соцмережах жваво обговорюють, що робити з такими депутатами – і спектр пропозицій коливається від «відправити копати окопи» до закликів, що суперечать чинному Кримінальному кодексу України.

Так, на засіданні, фрагменти з якого просочилися у мережу, зафіксовано обурливу поведінку народних депутатів України, яким, судячи з усього, геть нема справи до того, що лише в одному селі на Харківщині, у Грозі, напередодні росіяни вбили однією ракетою понад 50 людей, а у Харкові 6 жовтня скалічили близько 30 цивільних і вбили 10-річного хлопчика з бабусею.

У сесійній залі, як видно на відео, панує грайлива атмосфера. Приміром депутатка від «Слуги народу» Роксолана Підласа, що очолює Комітет з питань бюджету Верховної Ради, у відповідь на зауваження колеги щодо катастрофічного зниження народжуваності в Україні та глибоку демографічну кризу в країні, що стікає кров'ю під час тривалої війни з Росією, попросилася «відпустити її підвищувати народжуваність».

На такий «дотепний» жарт представники парламенту воюючої країни, зокрема, й у президії, відреагували гомеричним реготом.

Розважалися нардепи й іншими способами. Приміром, «слуга» Микола Тищенко вправлявся у застосуванні щодо колеги по парламенту, представника ЄС Олексія Гончаренка тюремної лексики («народний обранець», зокрема, вважав прийнятним у розпал засідання брати слово, аби назвати опонента «одеським півнем»), а його однопартієць Микола Радуцький намагався зав'язати бійку у сесійній залі.

І до фізичної сутички таки дійшло: Гончаренко згодом повідомив, що Тищенко порвав йому штани – приклавши світлини з пошкодженою частиною свого гардеробу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні