Як нагріти ліжко перед сном, коли немає опалення

0
Як нагріти ліжко перед сном, коли немає опалення
Через загрозу ракетних ударів російськими військами, можливо будуть виникати проблеми з опаленням та електропостачанням. А значить доведеться самотужки шукати способи, як обігріти свою оселю або хоча б постіль перед сном.

Про це пише Gazeta.ua.


Фен
Якщо пощастило і є електроенергія перед сном, увімкніть фен для сушіння волосся. Цей метод є простим, але дуже ефективним способом прогрівання ліжка, особливо якщо у вас немає електропростирадла. Однак необхідно дотримуватись правил безпеки і не закривати фен ковдрами або іншими тканинами, щоб уникнути займання.

Пересуньте ліжко
Переставте ліжко подалі від вікна. Навіть за умови, що у вікна подвійні склопакети, все одно холод може заважати вашому сну.

Пляшки або грілка
Для цього підійдуть 1,5-літрові або 2-літрові порожні пляшки.

Налийте в пляшки гарячу воду, але не кип'ячену воду. Інакше пляшка скрутиться і зменшиться в об'ємі. Покладіть під ковдру. Вони поступово віддаватимуть своє тепло, нагріваючи ліжко зсередини. У такому ліжку буде комфортніше заснути, оскільки покращиться циркуляція крові по всьому тілу.

Теплі шерстяні шкарпетки
З дитинства мами твердять, що ноги завжди повинні бути в теплі. Руки та ноги охолоджуються раніше, ніж усі інші частини тіла, тому для комфортного сну важливо їх зігріти.

Для цього підійдуть термошкарпетки, вовняні або ангорові шкарпетки.

Випийте на ніч теплого молока
Перед тим, як лягати спати, випийте гарячий чай, молоко, какао чи інший улюблений напій. Тепла рідина зігріє організм зсередини. Миттєво відчуєте приплив тепла. А молоко ще містить триптофан, який допомагає підготуватися до сну.

Флісові пледи
Цей матеріал ідеально утримує тепло. Саме тому з нього роблять туристичний одяг для зимових походів. Він досить приємний на дотик і пропускає вологу. Тому для того, щоби не змерзнути вночі можна на додачу до зігрівальних елементів придбати флісовий плед.

Пухова ковдра
Пух або аналогічний синтетичний наповнювач дуже добре утримують тепло і при цьому добре дихають. Використовуйте пухову ковдру, щоби швидко зігріти ліжко теплом власного тіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні