Біля села авто після весілля потрапило у ДТП: загинув наречений, - ЗМІ

0
Біля села авто після весілля потрапило у ДТП: загинув наречений, - ЗМІ
У Одеській області сталася ДТП, під час якої автомобіль вилетів в лісосмугу і перекинувся. Внаслідок аварії загинули дві особи.

Про це пише Обозреватель.

За даними ЗМІ, загиблими виявилися наречений та брат нареченої, які їхали з весілля.

Так, аварія сталася вранці середи, 11 жовтня, на автодорозі сполученням Платонове – Кропивницький.

За попередніми даними, водій «Mitsubishi Galant», рухаючись у напрямку села Малаївці Окнянської ОТГ, не впорався з керуванням, тому допустив з’їзд легковика у лісосмугу. Після цього машина перекинулася та врізалася в дерево.

Внаслідок ДТП двоє жителів району 24-х та 30-ти років, які перебували в салоні іномарки, загинули на місці. Як повідомляють місцеві ЗМІ, вони їхали після весілля – один наречений, інший брат нареченої.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі автомобіль помістили на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Триває слідство, встановлюються всі обставини аварії.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні