У селі чоловік вбив власну дружину і залишив її тіло у будинку на два дні

0
У селі чоловік вбив власну дружину і залишив її тіло у будинку на два дні
У Стрийському районі поліцейські затримали жителя одного з сіл за підозрою у вбивстві своєї дружини.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Встановлено, що чоловік завдав дружині удару металевим горням по голові під час побутового конфлікту та не повідомляв про її смерть, доки тіло не виявила їх донька, яка через два дні після вбивства зайшла відвідати батьків.

Як встановили співробітники відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції, 10 жовтня близько 18.00 між 64-річним чоловіком та його 61-річною дружиною, мешканцями одного з сіл Стрийського району, виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару металевим горням у ділянку голови, спричинивши травми, від яких та померла на місці події.

Проте, зловмисник не повідомив про смерть дружини ні правоохоронців, ні медиків. Аж за два дні, 12 жовтня, відвідати батьків зайшла їх донька, яка, побачивши неживу матір на підлозі, зателефонувала на оперативну лінію 102.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вбивстві дружини та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні