У чотирьох областях Білорусі оголосили раптову перевірку боєготовності військ

0
У чотирьох областях Білорусі оголосили раптову перевірку боєготовності військ
Білорусь розпочала перевірку бойової готовності своїх збройних сил.

Про це повідомляє міноборони РБ, пише УНІАН.

За інформацією, у межах перевірки бойової готовності чергові підрозділи механізованих з'єднань розпочали виконання навчально-бойових завдань.

«Війська в найкоротші терміни здійснять марші до призначених районів, з подальшим дотриманням нормативів з предметів бойової підготовки. Крім того, військову та спеціальну техніку буде перевірено контрольними пробігами, у тому числі по пересіченій місцевості», - йдеться у повідомленні.

Заплановано рух військової техніки та особового складу дорогами загального використання Мінської, Гродненської, Брестської та Вітебської областей. Перевірка «має комплексний характер і дозволить визначити готовність військових частин та підрозділів виконувати завдання за призначенням».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні