У селі чоловік побив дружину та прив'язав її до ліжка на три дні

0
У селі чоловік побив дружину та прив'язав її до ліжка на три дні
За катування дружини та утримування її замкненою у будинку перед судом постане мешканець Берегівщини.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Прокурор Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо місцевого жителя за фактом катування та незаконного позбавлення волі своєї дружини (ч. 1 ст. 127, ч. 1 ст. 146 КК України).

Йдеться про подію, що трапилася на початку серпня цього року у с. Пийтерфолво. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння почав сваритися на малолітнього сина через незадовільну поведінку. Конфлікт намагалася припинити мати дитини, яка вступилася за хлопчика, за що нападник вирішив її покарати. На зауваження дружини реагував агресивно та почав наносити їй побої, аж поки та не втратила свідомість. Навіть попри це обвинувачений не припинив протиправну поведінку, далі бив потерпілу та знущався.

Аби жінка не змогла повідомити про злочин правоохоронцям, нападник прив’язав її до ліжка та протягом трьох днів не випускав з помешкання. Згодом їй таки вдалося непомітно втекти.

За два тижні після події Виноградівський районний суд виніс чоловікові вирок за нанесення легких тілесних ушкоджень своїй дитині (ч. 1 ст. 125 КК України) та засудив до штрафу. Випадок трапився у вересні цього року. Наразі ж особі може загрожувати до 6 років ув’язнення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні