У селі подружжя живцем спалило племінника

0
У селі подружжя живцем спалило племінника
У червні поточного року на Київщині сталося жорстоке вбивство. За даними слідства, обвинувачені зупинили автомобіль, в якому перебував племінник чоловіка. Здійснюючи психологічний тиск вони змусили його залізти до багажника їх транспортного засобу.

Про це повідомили у Офісі Генпрокурора.

Хлопця привезли до одного з сіл Обухівського району де на подвір’ї будинку йому зв’язали руки та ноги, при цьому не позбавили можливості пересуватися. Надалі змусили пройти на галявину неподалік домоволодіння. Там чоловік передав дружині заздалегідь приготовлену каністру з бензином з якої вона облила племінника та підпалила. Від отриманих травм потерпілий помер.

В момент вбивства на місці злочину знаходився їх знайомий, який не був обізнаний у злочинних намірах обвинувачених. Останні після вбивства покликали ще одного чоловіка, аби він допоміг їм відвезти тіло у поле. Там вони його закопали та попросили свідків не розповідати нікому про вбивство.

За процесуального керівництва Обухівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно подружжя за фактами незаконного позбавлення волі та умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (ч. 2 ст. 146, п. 4, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Ообвинувачені у вбивстві знаходяться під вартою.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні