На фронті загинув військовий, сім'ю якого на початку війни вбила ракета рф

0
На фронті загинув військовий, сім'ю якого на початку війни вбила ракета рф
Стало відомо про смерть на полі бою Юрія Глодана, це той самий одесит, який у 2022 році вмить втратив усю свою родину – його дружину, 3-місячну доньку і тещу вбила російська ракета. Чоловік не зламався й пішов на фронт, але російські окупанти вбили і його.

Про це пише ТСН.

Юрій Глодан – це той самий одесит, чиє щасливе життя росіяни вкрали 23 квітня 2022 року. Того дня він вийшов до магазину і тому залишився живим, але ворожа ракета влучила просто у його квартиру, знищивши одним ударом 3 покоління: 3-місячну Кіру Глодан, її маму – 28-річну Валерію та бабусю. Трапилося це на Великдень, відтоді життя Юрія перетворилося на до та після. Ця трагедія сколихнула і всю Україну.

Сам Юрій, коментуючи трагедію говорив, що того дня для нього помер весь світ – його зруйнувала російська ракета.

Прощалася із цією родиною вся Одеса, на поховання йшли родичі, близькі, друзі та навіть незнайомі люди.

"Це була прекрасна сім'я, прекрасні люди. Кіра була їхнім первістком, вони так раділи, коли вона народилася. Це мав бути її перший у житті Великдень. Я не уявляю, що Юра зараз відчуває. Йому дуже важко, він тримається з останніх сил", – розповідали тоді знайомі родини.

А щоб захистити інші українські родини від такої трагедії і сам Юрій пішов на фронт відразу після поховання своєї родини. Спочатку воював у складі "Азову", а згодом у 3-й окремій штурмовій бригаді.

Але днями Україну сколихнула нова трагічна звістка: колега Юрія Олександр Яковенко у своїх соцмережах повідомив про ймовірну загибель чоловіка. За його словами, Юрій зник із зв’язку ще у вересні, друзі мали надію, що він живий, але днями його тіло впізнали по хрестику.

“Ця інформація від друзів та товаришів. Офіційного заключення ще нема. Вважається зниклим безвісти від 12 вересня”, – йшлося в повідомленні.

До війни Юрій працював шеф-пекарем в одеській кондитерській. Його паски обожнювала вся Одеса, зазначив його колега Олександр Яковенко.

"Саме він робив відомі в Одесі паски від нашої кондитерської", – каже Яковенко.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні