Путін прилетів до Білорусі: у чому причина

0
Путін прилетів до Білорусі: у чому причина
Російський диктатор Владімір Путін 23 листопада прибув до Мінська на засідання ОДКБ. Путін здійснює одну з рідкісних поїздок за кордон після початку повномасштабної війни проти України.

Про це пише 24 канал.

Засідання ОДКБ відбувається без Вірменії, яка вирішила проігнорувати зустріч після того, як Азербайджан заявив про повернення контролю над Нагірним Карабахом.

Через те, що прем'єр Вірменії Нікол Пашинян відмовився їхати в Мінськ, генсек ОДКБ після саміту організації відвідає Єреван і передасть підписані рішення для приєднання до них. Про це повідомили в МЗС Білорусі.

У 2023 році це тільки четверта закордонна поїздка для Путіна. Раніше він відвідував Астану та Бішкек, а також здійснював візит у Пекін.

Візиту Путіна до Мінська не завадила негода. Зокрема, у четвер Мінськ серйозно засипає снігом. Також, як пишуть білоруські пропагандисти, в Білорусі на 24 листопада оголошено помаранчевий рівень небезпеки через сильний вітер.

Першим на зустріч ОДКБ прибув президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, якого зустрів білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Також до Мінська вже прибув і президент Киргизстану.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні