До Білорусі прибув не путін, а його двійник: що на це вказує

1
До Білорусі прибув не путін, а його двійник: що на це вказує
Президент РФ Володимир Путін прибув до Мінська, щоб взяти участь у саміті Організації Договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Відео, на якому російський диктатор сходить з трапу літака, опублікували російські ЗМІ, пише УНІАН.

Водночас у мережі коментатори вказують на декілька дивних моментів у відео та з цього роблять висновки, що замість російського президента у Мінськ прибув його двійник.

Так, на їх думку, до Мінська прибув головний двійник Путіна, якого в народі прозвали "Васіліч". Цей "підробний" Путін поводиться занадто жваво, а ще - абсолютно нехарактерно для російського президента - не дотримується дистанції та тисне всім руки.

До того ж, зустрічати Путіна в аеропорт навіть не прибув самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Крім того, поруч з Путіним не було охоронця зі спецчемоданом, який нібито постійно супроводжує його на важливих заходах.

За повідомленням росЗМІ, на сесію Ради ОДКБ також збираються президенти Казахстану – Касим-Жомарт Токаєв, Киргизії – Садір Жапаров, Таджикистану – Емомалі Рахмон. Прийматиме гостей президент головуючої у 2023 році в ОДКБ Білорусі Олександр Лукашенко.

Водночас представники Вірменії не приїхали на зустріч. Попередньо вони попросили зняти з порядку денного питання допомоги своєї республіки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Путін прибув в холодильнику
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні