Майор ЗСУ жорстко звернувся до цивільних українців

9
Майор ЗСУ жорстко звернувся до цивільних українців
Демонстрація реальних подій на полі бою потрібна, щоб люди розуміли реальність, яка там є. Тому що сьогодні багато хто живе у мріях. Цивільні взагалі відірвані від того, що відбувається на фронті.

Про це розповів "Бомбардир" майор ЗСУ Максим Жорін, який у минулому був командиром полку "Азов", а зараз є заступником командира 3-ї окремої штурмової бригади, пише ТСН.

"Є певна кількість людей, які так чи інакше долучені до війни, до фронту, допомагають армії. Вони приблизне уявлення мають про те, як насправді. Але факт, що більшість цивільних або свідомо не хочуть взагалі цього сприймати, або вони просто цього не бачать, перебувають в інформаційному полі, в якому все добре, в якому ми завтра переможемо, в якому в Росії закінчились всі ракети, в якому вони всі тупі і Путін вже помер. Вони в цьому інформаційному полі живуть, а реальність – інша", – наголосив військовий.

Тому, за словами Жоріна, у своїх відео вони показують, що на фронті не все так добре, треба битися.

"Те, що кожен день переживає штурмовик або піхотинець, – це пекло. В той час, коли цивільний кожен день витрачає, військовий за кожен день тримається і його в прямому сенсі переживає. Отримує шанс на наступний день, переживши обстріли, переживши бої, штурми. Він за рахунок цього отримує можливість потрапити в інший день. А в цей час у цивільного немає такого – він живе абсолютно спокійно, витрачаючи життя, кошти, час", - пояснив майор ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертайся до зелених. Це вони на своєму зомбошмарафоні розповідають що на фронті все добре, всім військові забезпечені
Відповісти
Майор. Клич до війська мільйони тих, хто обрав професію військового, і в 45 років пішов на пенсію. Це вони в боргу перед державою, бо держава їм дала більше, ніж іншим. Цивільні йдуть воювати за бажанням.
Відповісти
В 2013 р. в ЗСУ було біля 120 тис. військовослужбовців. Від солдата до Головнокомандувача. То скільки їх пішло на пенсію? Зарплата лейтенанта в 2009 р. - 1600 грн. Зарплата командира бригади ( 3-5 тис. особового складу, техніки і озброєння на сотні млн.) в 2019 р. (шостий рік війни) - 21 тис.грн. Народ, який не хоче годувати свою армія, змушений буде годувати чужу.
Відповісти
А коли на цивільну держ.службу запрошуються здорові дорослі люди на мінімальну зарплатню,- це як?! Держава - НІЯКА! Звідси й зовнішня агресія. Що не доходить через голову, те дійде через д*пу
Відповісти
В 2013 р. в ЗСУ було біля 120 тис. військовослужбовців. Від солдата до Головнокомандувача. То скільки млн. пішло на пенсію? Зарплата командира бригади ( 3-4 тис. особового складу, техніки і озброєння на млрд.) в 2019 р ( шостий рік війни) - 21 тис. грн.. Народ, який не хоче годувати свою армію змушений буде годувати чужу.
Відповісти
Згідно єдиного телемарафону внас все добре, кацапи біжать з поля бою в Росією ракети, танки, артилерія в них вже закінчилися і взагалі ми вже Крим взяли, а весь світ нам дивується і заздрить! Так що не потрібно тут розводити паніку, краще включіть телевізор
Відповісти
Шановні як що ви так вважаєте що ви нічого не винні державі то ви помиляетесь, для своїх дітей потрібно все побудувати,а МАЙОР правий честь, та хвала Українським козакам!!!!!!!!!
Відповісти
А майор нехай зайде в провладні кабінети, верх раду, на Буковель заїде і все буде укомплектовано а нрозуазувати демагогії. Ви командири кидаєте хлопців на передок а самі бухарите за 30км. від передка і тільки грошики підраховуєте.
Відповісти
100,%прав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні