РФ ретельно планує атаки України: як передбачити ворожі удари

0
РФ ретельно планує атаки України: як передбачити ворожі удари
Під час ранкової ракетної атаки на Київ, тривога у місті пролунала вже після перших вибухів. У Повітряних силах пояснили, у яких випадках можна попередити про загрозу балістики раніше, ніж ворог її застосує.

Про це пише 24 канал.

Окупанти можуть випускати балістичні ракети, як із літаків, так із установок наземного базування типу "Іскандер-М". І якщо про підняття у повітря ворожої авіації стає одразу відомо, то ось передбачити наміри росіян атакувати Україну саме із наземних пускових установок – не просто, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

За словами Ігната, тут питання розвідок – наскільки швидко Україна матиме інформацію про ворожі плани, настільки опертивно зможе відповідно відреагувати на загрозу.

Речник Повітряних сил нагадав, що це вже не вперше, коли тривога одночасно із вибухами вмикається. Ворог ретельно планує свої операції із запуску балістики. Це можна бачити на Півдні, це можна бачити на Сході. Із Криму, з району Джанкою запускають, з окупованих територій. Відстань дуже маленька, швидкість ракети висока, інколи минає менше хвилини від самого запуску до влучання.

"Саме тому коли є інформація про переміщення наземних установок десь у Брянській області, скажімо, чи в Курській, тоді буде превентивне попередження. Ви бачити такі тривоги : "загроза застування балістичного озброєння". Це означає, що є інформація про планування ворожих атак. Інколи ворог це робить ефективно і приховано, і не залишає такої інформації", – розповідає Ігнат.

За словами речника, дані про підготовку балістичних операцій Росії Україна отримує не лише завдяки власній розвідці, але й розвідкам партнерів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні