У ДПСУ повідомили про зміну в прикордонному режимі

0
У ДПСУ повідомили про зміну в прикордонному режимі
Відтепер для перебування в прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу ДПСУ.

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

У ДПСУ уточнили, що було внесено відповідні зміни до постанови Кабміну "Про прикордонний режим".

"Установлено спеціальний прикордонний режим та заборонено вільний в’їзд, перебування, проживання, пересування осіб і провадження робіт, не пов’язаних з обороною чи охороною державного кордону, в межах земельних ділянок шириною 30–50 м уздовж лінії державного кордону на суші, по берегу української частини прикордонної річки, озера або іншої водойми", - пояснили в ДПСУ.

Там додали, що вздовж лінії державного кордону України з РФ і Білоруссю ці межі розширюються до 2 км на ділянках, які надано в постійне користування військовим частинам Державної прикордонної служби для будівництва, облаштування та утримання інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, огорож, прикордонних знаків, прикордонних просік, комунікацій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні