Що зараз відбувається на кордоні з Білоруссю

1
Що зараз відбувається на кордоні з Білоруссю
Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що наразі ситуація на кордоні з Білоруссю залишається контрольованою.

Про це він розповів в ефірі телемарафону 17 грудня, пише ТСН.

"Ситуація по кордону з Білоруссю залишається повністю контрольованою. Ми не фіксуємо ні переміщення техніки, ні переміщення особового складу з будь-яких підрозділів по той бік кордону", – сказав Демченко.

За його словами, Білорусь і надалі продовжує підтримувати РФ у розв’язаній проти України війні, і цей напрямок залишається загрозливим.

"Але наразі з того боку кордону немає такої загрози, як це було на початку повномасштабного вторгнення. Бо у РФ немає, у тому числі, на території Білорусі необхідних сил, щоб здійснити повторне вторгнення", – зазначив спікер ДПСУ.

Демченко додав, що РФ вивела всі свої підрозділи з Білорусі, а нових не заводила. Однак у будь-який момент РФ може поновити свої дії, обираючи напрямок Білорусі.

"Тому ми маємо бути готові до розвитку будь-яких ситуацій. Тож, власне, кордон укріплюється у інженерному відношенні. Також окремі загрозливі напрямки мінуються підрозділами ЗСУ тощо", – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Контрольовано? А ви можете там щось змінити? То що ж ви там контролюєте?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні