На заході України водій трактора на смерть переїхав 16-річного хлопця

0
На заході України водій трактора на смерть переїхав 16-річного хлопця
У Рівному судитимуть тракториста, який переїхав 16-річного пішохода.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася у Рівному на вулиці Григорія Сковороди близько 10:50 четвертого вересня цьогоріч.

У рамках досудового розслідування слідчі Рівненського РУП встановили, що 61-річний рівнянин, керуючи технічно справним трактором із причепом, не врахував дорожню обстановку, виїхав за межі проїзної частини, де на тротуарі допустив наїзд на 16-річного пішохода, врізавшись у металевий паркан і будинок.

Неповнолітнього жителя обласного центру із тяжкими травмами госпіталізували. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи його життя врятувати не вдалося — хлопець помер 15 вересня.

Відповідно до ухвали суду на час слідства 61-річний водій перебував під нічним домашнім арештом. Чоловік щиро розкаюється у скоєному та співпрацював зі слідством.

За результатами проведеного комплексу судових експертиз та сукупністю зібраних доказів слідчі закінчили досудове розслідування і за погодженням із прокуратурою скерували кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України до суду.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає від трьох до восьми років за ґратами із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Яке покарання нестиме обвинувачений — тепер вирішуватимуть представники Феміди.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні