Чому сняться померлі родичі

0
Чому сняться померлі родичі
Ще з давніх давен сни привертали увагу наших предків. Снам надавалося особливе значення і отримані таким чином знаки по-різному тлумачилися. Але коли сняться померлі родичі, такі випадки можуть здаватися дивними і навіть моторошними.

Про це пише Главред.

Але якщо ви побачили уві сні людину або людей, яких уже немає серед живих, не варто лякатися. Такий сон може не віщувати нічого поганого, а просто вказувати на певні зміни у житті. Для того, щоб повністю розтлумачити сон, важливо звертати увагу на всі його деталі.

Є різні тлумачення того, навіщо померлі приходять уві сні. Згідно з деякими тлумаченнями, це може вказувати на наближення певного нещасливого випадку або хвороби у когось з рідних. Якщо людина, якої вже немає серед живих, обійняла когось уві сні, то скоро в житті цієї людини можуть відбутися зміни. Ці зміни можуть бути як хорошими, так і поганими.

Якщо ж померла людина уві сні знову помирає, то вас може чекати якась зрада з боку рідних. Це може слугувати своєрідним попередженням про зраду.

Але є ще й інше тлумачення того, що означає, коли сняться померлі родичі. Це може вказувати на те, що скоро вам доведеться зіткнутися з несправедливістю в реальному житті. Якщо ж сниться кілька померлих людей одразу, то це може бути попередженням, що сім’я або близькі вам люди можуть захворіти або потрапити у серйозну біду.

До чого сняться померлі родичі – пояснення психолога
Але є і цілком логічні пояснення того, до чого сняться покійні родичі. Психолог Анна Кушнерук зазначає, що сон – це найчастіше продовження того, що ми думали, що відчували чи що переживали вдень.

"Ті думки, з якими ми йдемо до сну, безумовно продовжуються. Адже мозок – як генератор. Він почав працювати і на цьому імпульсі продовжує свою роботу. Наступна причина (того, чому нам сняться ті чи інші речі – ред.) – це те, що людина не може промовити. Наприклад, вона чогось боїться, і не може внутрішньо з цим бути й не виводить це у мову. Тобто внутрішнє думання продовжується у цих картинках", – зазначила психолог.

Також вона пояснила, що сновидіння відрізняються тим, що у них не все прямо – дуже часто там відбувається механізм згущення. Це часто заплутана мозаїка. Наприклад, ви говорили про щось з однією людиною, а у сні ви говорите на цю тему із зовсім іншою людиною, або якісь люди вам сняться у нетипових для них і не пов’язаних з ними обставинах. Ці переплутаності в людини створюють надзвичайну внутрішню напругу.

"Ще один момент – якщо людина відчуває себе фізично погано, якщо вона хвора, то вона починає відшукувати якийсь внутрішній ресурс, щоб себе мобілізувати й одужувати. І кошмар дуже часто виконує функцію такого будильника. Тобто весь організм намагається мобілізуватися для того, щоб всі сили кинути на боротьбу зі страхом. Підвищується наша температура, підвищується наша розумова діяльність, і ми таким чином себе нададаптуємо над своїми власними почуттями", – пояснила Анна Кушнерук.

Також психолог зазначила, що тлумачення снів за сонниками не працює, адже значення сну в кожної людини індивідуальне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні