Лукашенко може піти з посади президента Білорусі

1
Лукашенко може піти з посади президента Білорусі
Олександр Лукашенко може піти з посади президента Білорусі і готує собі нове місце.

Про це повідомив білоруський військовий аналітик Олександр Алесін в ефірі телеканалу "Київ 24", пише ТСН.

"Коли виявилося, що не всі у президентській вертикалі були вірні чинному президенту і навіть у лавах силових органів почала просочуватися зрада. Тому для того, щоб свої повноваження закріпити не лише на час своєї каденції, а й зберегти контроль над державою та після припинення повноважень, Олександр Лукашенко, як мені здається, запропонував ось таку формулу, як кажуть, народного представництва: Всебілоруські народні збори, які мають право оголошувати імпічмент президенту, який вирішує питання про напрями розвитку держави. І, по суті, вони є органом, який перебуває над президентом. І як делегат у Всебілоруських народних зборах Олександр Лукашенко практично зберігає контроль над політичним життям Білорусі до кінця своїх днів. І тим більше він зберігає водночас повну недоторканність і державне забезпечення", - зазначив він.

Тому, на думку Алесіна, Лукашенко готується все-таки до того, що його повноваження колись припиняться.

"І для того, щоб забезпечити вихід і подальше існування, він робить ось таку політичну реформу, яка складається з нового закону про Всебілоруські народні збори. Тобто Лукашенко замислюється про припинення своїх повноважень. Я думаю, що якщо Путін переможе на наступних виборах, то, звичайно, він потягне за собою Лукашенка. Ще один термін вони побудуть разом, але далі події розвиватимуться за непередбачуваним сценарієм", - підсумував військовий аналітик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага , він пожиттєво приготувався бути над іншими президентами, тобто царем. Даже *уйло до такого не додумався.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні