Росіяни націлили на Україну до 40 ракет: міста у небезпеці

0
Росіяни націлили на Україну до 40 ракет: міста у небезпеці
Російські окупанти тримають напоготові до 40 ракет «Калібр». Зараз погіршення погоди змусило окупантів повернути ракетоносії до пунктів базування, проте з наближенням холодів ворог може застосувати їх для атаки.

Про це в ефірі «Ми-Україна» розповіла керівниця пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк, передає УНН.

На її думку, росіяни можуть випустити «Калібри» по Україні з похолоданням, яке очікується найближчими днями.

«Погода змусила повернути ракетоносії в пункти базування, тому що до цього моменту як погіршилася погода, вони продовжували чергування. На ньому перебували два фрегати. Це два надводних ракетоносії, спорядження 16 «Калібрів». Загальна готовність «Калібрів» може оцінюватися зараз до 40, враховуючи, що три вже були використані в одній з атак. Але все інше напоготові і може бути застосовано… Сьогодні ми можемо констатувати - вони споряджені, готові, але економлять ракети типу «Калібр». З наближенням холодів, які нам прогнозують, вони можуть застосовувати морські ракетоносії для того, щоб завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі. І саме тому ми сьогодні ретельно відстежуємо їхнє чергування», - наголосила Гуменюк.

Водночас вона додала, що ракетоносії окупантів для спорядження повинні заходити у Севастополь, який останнім часом перебуває у зоні ризику.

«Все ж таки логістика, устаткування, забезпечення перезавантаження цих ракет, це все ж таки Севастополь. І ворогу там неспокійно. Отже в них все ж таки є залежність від того, що зона ризику, це небезпечно і туди звертатися не варто», - зазначила керівниця пресцентру Сил оборони півдня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні