У ЗСУ назвали українське село, яке хочуть захопити росіяни

7
У ЗСУ назвали українське село, яке хочуть захопити росіяни
В російських окупантів на Бахмутському напрямку з’явився ще один пріоритет для "визволення" до виборів їхнього Путіна – це населений пункт Іванівське Донецької області.

Про це сказав офіцер прес-служби 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

Він зазначає, що окупанти намагаються повернути звільнені Збройними силами України населені пункти, точніше те, що залишилось від них, Кліщіївка, Андріївка. При цьому їх вони контратакують буквально з різних напрямків.

"Якщо брати північний фланг, то тут вони зосередили свою увагу в напрямку Богданівки, Хромове. Вони намагаються прорватися між цими населеними пунктами. І в них з’явився ще один пріоритет до виборів їхнього Путіна – це Іванівське. Сюди кинули цілу 11 десантно –штурмову бригаду з Улан –уде, яка виходила на відновлення. Вони хочуть показати Путіну, що їхня десантура може здобувати перемогу без задіяння інших підрозділів", - розповів Калашніков.

Також він зазначив, що на Бахмутському напрямку ворог менше атакує живою силою із задіянням техніки, однак артилерія працює вдень і вночі.

"Якщо дозволяє погода, то ворог також застосовує і авіацію, тобто скидає на нас свої керовані авіаційні бомби. Ситуація напружена, досить таки небезпечна, але керована", - повідомив офіцер прес-служби 26-ї артилерійської бригади.

Він також розповів, що дорога, що веде до Часового Яру - це логістична артерія для наших військ, тому ворог намагається її тримати під своїм вогневим контролем.

Калашніков зазначив, що на Донеччині вже два дні морози, випало багато снігу, і це сповільнило контратаки, активні дії ворога.

"Штурмові загони використовуються в меншій кількості, але про паузу говорити не можна", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
порно фото
Відповісти
секс фото
Відповісти
Informative article, just what I was looking for.
Joker Card
Відповісти
фото голых
Відповісти
xxx video 24
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні