У селі затримали чоловіка, якого шукали 9 років

0
У селі затримали чоловіка, якого шукали 9 років
На Хмельниччині затримали чоловіка, який дев’ять років перебував у розшуку за вчинення смертельної ДТП. Поліція виявила його випадково, приїхавши на виклик про домашнє насильство. Під час перевірки по базах з’ясувалось, що кривдника вже давно розшукує херсонська поліція.

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельниччини.

Розшукали зловмисника у п’ятницю, 12 січня. У селищі Білогір’я до місцевого відділку поліції надійшло повідомлення про те, що місцевий житель вчиняє домашнє насильство стосовно своєї матері.

«Поліцейські оперативно прибули на місце події. Під час встановлення особи кривдника за інформаційно-пошуковими базами Національної поліції з'ясували, що 43-річний чоловік перебуває у розшуку поліцією Херсонщини за вчинення дорожньо-транспортної пригоди із загиблим», – йдеться у повідомленні.

Як пояснив підозрюваний, він тривалий час перебував за кордоном, а нещодавно повернувся й оселився у своєї матері на Білогірщині.

Правоохоронці одразу зв'язалися з ініціаторами розшуку. До того ж, на чоловіка склали адмінпротокол за ст. 173-2 КУпАП (вчинення домашнього насильства).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні