Дружина Монастирського розповіла про символічний сон після загибелі чоловіка

3
Дружина Монастирського розповіла про символічний сон після загибелі чоловіка
Рік тому, 18 січня 2023-го, під Києвом розбився гелікоптер із керівництвом МВС. Трагедія сталася в Броварах і забрала життя Дениса Монастирського та низки людей.

Про це пише 24 канал.

Жанна Монастирська розповіла про символічний сон
"Він мені наснився лише раз після цієї катастрофи. Це, мабуть, дуже символічно, тому що це було 24 лютого 2023 року. Був дуже короткий сон, але найголовніше, що в цьому сні від нього прозвучала фраза "Все буде добре". Я це розцінюю по відношенню до нашої країни", – висловилася вона.

Діти вірять, що батько живий
Сказати дітям, що батько загинув, – найтяжча подія в житті Жанни. Хлопці, напевно, не до кінця вірять в те, що його немає.

"Десь, мабуть, очікують, що він повернеться. Зрештою, він вранці пішов і просто не повернувся. Мабуть, у них ще зберігаються якісь мрії про те, що так само колись в якусь мить він просто з'явиться", – говорить жінка.

Пам'ятати і пишатися
У МВС навели слова Жанни Монастирської про чоловіка: вона не хотіла, щоб чоловік очолював міністерство. Але це була та відповідальність, яку він був готовий на себе взяти.

Денис Монастирський мав низку ідей, як реформувати правоохоронну систему, як підвищити рівень безпеки в країні. Також він активно займався громадською та волонтерською діяльністю.

"Якщо говорити про вчинок, яким я найбільше пишаюсь, так це те, як Денис повів себе 24 лютого 2022 року", – підсумувала Жанна Монастирська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
porn videos
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні