У Білорусі раптово заявили про готовність співпрацювати з НАТО

2
У Білорусі раптово заявили про готовність співпрацювати з НАТО
Білорусь готова відновити "прагматичний діалог" з членами НАТО. Щоправда, не обійшлося без каверзи - у Мінську одразу назвали й умову для цього.

Про це заявив міністр оборони Білорусі Віктор Хренін на брифінгу, пише РБК-Україна з посиланням на Зеркало.

"У проекті доктрини (проект нової Військової доктрини Білорусі, - ред.) ми говоримо про те, що Республіка Білорусь відкрита до співпраці у військовій сфері з будь-якими державами. У тому числі і державами НАТО - ми готові відновити прагматичний діалог за умови припинення ними агресивної риторики та дій щодо нас", - сказав він.

За словами спікера, нібито Білорусь "продемонструвала зацікавленість у відновленні впливу міжнародних організацій щодо безпеки, таких як ООН, ОБСЄ та інші, ефективному їхньому функціонуванні щодо запобігання та вирішення збройних зіткнень".

При цьому, як додав Хренін, "ворогів у нас немає".

"У своїй політиці ми на жодного озиратися і підлаштовуватися не збираємося. У нас є інтереси наших народів, є взаємні союзницькі зобов'язання. І тільки ці фактори стоятимуть на главі наших рішень і дій, як самостійно, так і в рамках Союзної держави", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще один щур у НАТО рядом з уграми
Відповісти
таракан
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні