На який напрямок рф може перекинути вагнерівців, які перебувають в Білорусі

0
На який напрямок рф може перекинути вагнерівців, які перебувають в Білорусі
Військовий експерт, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман спрогнозував, який напрямок фронту росіяни можуть підсилити за рахунок штурмових підрозділів, сформованих з колишніх професійних найманців ПВК "Вагнер".

Про це пише УНІАН.

Окупанти повідомляють, що скоро в Україні можуть опинитися три таких штурмові підрозділи загальною чисельністю до 6000 тисяч осіб. Експерт зазначив, що це може дати окупантам "певні преференції". На думку Гетьмана, повернуться "вагнерівці", які були відведені в Білорусь, "де вони трошки перепочили, може ще додалось людей".

"Це будуть ті ж самі спецпідрозділи російської армії, але досвідчені і вмотивовані може грошима чи якимось внутрішніми своїми переконаннями. Хоча невелика кількість, можна вважати три бригади по 2 тисячі, але це сила, з якою нам доведеться рахуватися. Адже ворога не треба зневажати, щоб його можна було перемогти. Думаю, що проти них будуть воювати наші Сили спеціальних операцій ЗСУ. Ми точно будемо знати де вони і будемо підтягувати теж більш фахові наші підрозділи", - сказав Гетьман в ефірі телемарафону.

Він припускає, що таку кількість професійних підготовлених найманців росіяни можуть використати на одній з ділянок фронту для досягнення політичної мети, а не для оперативно-стратегічних цілей по всій лінії фронту.

"У березні вибори Путіна, тому треба буде показати якісь перемоги. Можна припустити, що вони можуть бути застосовані локально. Навряд чи це буде Авдіївка. Думаю, що їх використають там, де вони вже воювали, на Бахмутському напрямку, щоб рухатись на Часів Яр, а може навіть на Костянтинівку", - сказав Гетьман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні