Які страви потрібно готувати на сніданок, щоб привабити гроші та достаток

0
Які страви потрібно готувати на сніданок, щоб привабити гроші та достаток
Існують правила для столу у свята, але є й ті продукти, які мають бути на столі щодня.

Про це інформує Ukr.Media.

Сніданок — найважливіший прийом їжі, оскільки вранці енергообмін відбувається особливо активно. У ранні години люди вбирають у себе більше енергії, ніж вечорами. Тому страви впливають не тільки на організм людини, а й на її долю.

Цитрусові

Аромат цитрусових вважається "грошовим" ароматом — він притягує багатство. Не обов'язково пити свіжовичавлений апельсиновий сік — на голодний шлунок він може бути шкідливим. Додайте апельсини або лимони до чаю, каші або зробіть фруктовий салат із грейпфрутом.

Яйця

Вживати страви з яєць на сніданок — частина традиційної європейської культури. В Україні такі сніданки теж затребувані у вигляді яєчні та омлету. Однак якщо ці страви вам набридли, то можна спробувати приготувати яйця в іншому вигляді: пашот, скрембл, некруто або круто.

Прянощі та трави

Деякі приправи, як і цитрусові, теж вважаються грошовими завдяки своєму аромату. Їх можна додавати в десерти, основні страви та напої. До таких прянощів належать: розмарин, імбир, м'ята, кориця, гвоздика і базилік.

Шоколад

Ще в давнину шоколад вважався благородним продуктом, який могли собі дозволити не всі. Зараз він загальнодоступний, але сприятливим для гаманця вважається винятково темний шоколад без добавок. Його можна також додавати до інших страв, наприклад, до каш або кави. Не відмовляйте собі в задоволенні зранку — воно принесе вам фінансове благополуччя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні