Що заборонено робити зранку після сну

0
Що заборонено робити зранку після сну
Багато людей самі винні в тому, що зранку вони спочатку беруть телефон, а потім встають з ліжка. Лікар пояснила, що ранковий розпорядок може покращити ваш настрій і додасть більше енергії протягом дня.

Про це пише Главред.

Виявилося, що вранці першим заняттям після сну використання телефону, може шкідливо впливати на ваше здоров’я - від уповільнення метаболізму до головного болю.

Лікар-натуропат пояснила, що всі час від часу роблять це, але дотягнення до телефону насправді може "надмірно стимулювати" нервову систему людини та завдати шкоди здоров’ю.

Вона попередила, що використання телефону також може вплинути на ваш метаболізм через електричні та магнітні поля від вашого мобільного телефону, які спричиняють знищенню кальцію, що надходить у ваші клітини через VGCC, що вимагає більше магнію, щоб протистояти цьому балансу надходження кальцію.

"Це вплине на ваш метаболізм протягом дня, рівень енергії, і ви можете отримати головний біль від цих ЕМП. Екран вашого телефону також випромінює синє світло, яке може порушити ваші циркадні ритми, а сигнали передадуть мозку, що зараз 12 дня", - зазначила лікар.

Психолог із розширення можливостей, який спеціалізується на нейронауках психічного здоров’я, також порадив не тягнутися до свого пристрою першим ділом.

"Коли ви вперше прокидаєтеся вранці, ваш мозок перемикається з дельта-хвиль, які виникають у стані глибокого сну, на тета-хвилі, які виникають під час свого роду мрійливого стану. Потім мозок починає виробляти альфа-хвилі, коли ви не спите, але розслаблені та не обробляєте багато інформації. Тепер, спершу схопивши телефон і одразу поринувши в онлайн-світ, ви змушуєте своє тіло пропустити важливі тета- та альфа-стадії і перейти прямо зі стадії дельта до повної втоми та втрати пильності", - пояснив лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні