У селі прикордонники за кермом службового авто збили чоловіка

1
У селі прикордонники за кермом службового авто збили чоловіка
У селі Луг на Закарпатті прикордонники під час переслідування ухилянтів збили чоловіка, який допомагав втікачам перетинати кордон.

Про це передає Західне регіональне управління ДПСУ.

За словами прикордонників, чоловік раптово вискочив перед службовим автомобілем.

Зазначається, що в неділю, 4 лютого, прикордонники виявили групу осіб, котрі рухалися у бік річки Тиса, якою проходить державний кордон з Румунією.

Інформацію про можливий незаконний перетин кордону було надано румунським прикордонникам.

Водночас під час пошукових заходів, на службове авто Держприкордонслужби раптово вискочив чоловік, який рухався від загороджувального паркану. Внаслідок зіткнення чоловік отримав травмування.

На місце інциденту одразу викликали поліцію та «швидку», яка доправила постраждалого у лікарню. Наразі чоловік перебуває у реанімаційному відділенні у важкому стані.

Ухилянтів, яким він допомагав, затримали румунські прикордонники.

У ДПСУ зауважили, що травмований чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, як особа, причетна до незаконного переправлення осіб через державний кордон.

По даному факту призначено службове розслідування. Перевірка триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як колишній клієнт застави в Солотвино - на 100% впевнений, що це звичайний сигаретний контрабандист, а збили його спеціально
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні