Стало відомо, яким буде курс долара у найближчі дні

0
Стало відомо, яким буде курс долара у найближчі дні
У більшості кас банків курс долара найближчими днями перебуватиме в межах коридору купівлі та продажу від 37,35 до 38,35 грн/дол., а в обмінниках фінкомпаній - в межах від 37,60 до 38,30 грн/дол.

Таку думку висловив аналітик Олексій Козирєв, пише УНІАН.

Що стосується курсу євро, то в банках котирування євровалюти при купівлі-продажу будуть в межах коридору від 40,30 до 41,80 грн/євро, а в обмінниках фінкомпаній - в межах від 40,85 до 41,85 грн/євро.

"Більшість обмінників продовжать працювати в форматі "з обороту" зі спредом в межах 20-30 копійок по долару і 20-35 копійок по євро. У районах з низькою конкуренцією деякі мережі обмінників розширять його до 1 гривні як по долару, так і по євровалюті", - зазначив експерт.

Також Козирєв додав, що НБУ майже щодня виходитиме на торги з інтервенціями з продажу долара, але в невеликих обсягах.

"Цього буде повністю вистачати для контролю з боку регулятора за курсовим трендом. За моїм прогнозом, котирування долара на міжбанку будуть в межах 37,40 - 37,95 гривень. Пара євро/долар цими днями, за моїми прогнозами, перебуватиме у межах коридору від 1,071 до 1,087 долара за євро з піковими коливаннями з середи по п'ятницю. Курс євро на українському міжбанку на цьому тижні буде в межах 40,05 - 41,25 гривень", - спрогнозував аналітик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні