У селі на заході України знайшли тіло 8-річної дитини, яку шукали три дні

0
У селі на заході України знайшли тіло 8-річної дитини, яку шукали три дні
У селі Коритне на Буковині знайшли тіло 8-річної дівчинки, яка впала з містка в річку. Пошуки тривали три дні.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області, передає Еспресо.Захід.

"Сьогодні, 15 лютого, у селі Коритне під час пошукових заходів фахівці групи водолазних робіт спільно з працівниками гірської пошуково рятувальної групи виявили у річці Бережонка тіло малолітньої жительки Вижницького району", - йдеться у повідомленні.

13 лютого про те, що вона 8-річна дівчинка не повернулась зі школи поліцію поінформувала її мама, 43-річна місцева жителька.

"Пошуки дівчинки тривали майже дві доби. До пошукових заходів було залучено особовий склад структурних і територіальних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області: поліцейських офіцерів громади, дільничних офіцерів поліції, оперативників, співробітників групи реагування поліції, кінологів. Від місця зникнення дитини поліцейські разом із рятувальниками провели ретельний огляд прилеглої території та водойм із залученням фахівців водолазних робіт і спецтехніки. У результаті пошукових дій працівники групи водолазних робіт спільно з фахівцями гірської пошуково рятувальної групи розшукали тіло зниклої дівчинки у річці Бережонка в територіальних межах села Коритне приблизно за 5 кілометрів від місця зникнення", - йдеться у повідомленні.

Тіло дитини скерують на судово-медичну експертизу. Слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Раніше у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області писали, що до пошуків дівчинки залучили техніку, плавзасоби та БПЛА.

"Рятувальники спільно з працівниками поліції і місцевими жителями третій день шукають зниклу дівчинку на річці у селі Бережонка Банилівської територіальної громади Вижницького району. Станом на 9:00 15 лютого пошукові заходи відновлено. Дівчинку шукають майже 130 людей, серед яких 46 рятувальників. Також від Головного управління залучено 6 одиниць техніки, 3 плавзасоби та 2 БПЛА", - йдеться у повідомленні.

Пошукові групи обстежили русло річки Бережонка, берег та прилеглу територію, а водолази Служби порятунку провели пошуки у водоймі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні