На заході України з пострілами зупиняли мікроавтобус, з групою чоловіків

0
На заході України з пострілами зупиняли мікроавтобус, з групою чоловіків
Водій, організатор переправи, не виконав закону вимогу прикордонників про зупинку, тому їм довелось стріляти угору. Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Чернівецького прикордонного загону отримали інформацію про те, що група чоловіків має намір незаконно перетнути кордон з Молдовою.

Про це пише Держприкордонслужба.

План порушників, як їм здавалося, був простим – вночі сісти в мікроавтобус, доїхати до кордону, а далі пішки незаконно потрапити до Молдови.

Допомогти їм втілити такий задум зголосився місцевий мешканець, який стверджував, що досконало знає всі шляхи в прикордонні. За доставляння впритул до сусідньої Молдови провідник визначив ціну – від 6 до 10 тисяч доларів з кожного пасажира.

Прикордонники намагались зупинити авто за 300 метрів від кордону, проте порушники проігнорували цю вимогу, і правоохоронцям довелось здійснювати попереджувальні постріли.

У результаті прикордонники затримали водія та 10 чоловіків, мешканців Чернівецької, Тернопільської та Київської областей.

За злісну непокору законному розпорядженню правоохоронців водія притягнули до адмінвідповідальності, передбаченої ст. 185-10 КУпАП. Крім того, до Національної поліції направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Стосовно його «клієнтів» складені матеріали про адміністративні правопорушення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні