Куди піти у Львові: місця, які варто відвідати разом із дітьми

0
Вихідні — це особливий час для того, щоби провести його зі своїми дітьми. Спільна діяльність стає міцним фундаментом у взаєминах дитини та дорослого. Дитину варто залучати до всіх справ, які ви можете робити разом. Особливо цінним досвідом для дітей є спільне планування вихідних та відпусток. Це робить їх більш самостійними, вчить бути відповідальним за свій вибір.

Якщо ви плануєте подорож на вихідні до Львова, пам’ятайте, що площа Ринок, музеї та архітектура може не вразити ваших дітей.
У цій статті ми поділилися 6 унікальними місцями міста Лева, які варто відвідати разом з дітьми. Розважальні комплекси, інтерактивний музей та заклади зі смаколиками. Виберіть один або декілька з них разом із вашою дитиною, щоби ваш вікенд у Львові приніс море вражень для всієї сім'ї.

Музей науки



Музей науки – інтерактивний музей, який змінює уявлення про науку та показує, що здобуття нових знань може бути цікавим та практичним. Він розташований у новій двоповерховій будівлі, на вулиці Стрийській, 200А, площею понад 2 тисячі метрів. Музей включає тематичні зони, присвячені воді, повітрю, оптиці, акустиці, електриці, роботам, Формулі-1 та віртуальній реальності​​​​. Тут представлені більше, ніж 100 експонатів, кожен практично розповідає про явища природи, закони фізики та інші наукові принципи. З кожним із них можна взаємодіяти.

Унікальним експонатом Музею науки є RoboThespian. Він спілкується з відвідувачами, співає, танцює та навіть вміє виражати емоції. RoboThespian є зразком еволюції галузі робототехніки. Біля трансформатора Тесла та рука-робот KUKA також часто збираються черги відвідувачів.

Музей Науки працює щодня без вихідних, з 10:00 до 20:00. Вхідний квиток коштує 380 грн для дорослих та дітей, зростом від 90 см. Діти зростом до 90 см та особи з інвалідністю до 18 років можуть відвідати музей безплатно.

Музей Науки. Фото з сайту Lviv.Travel
Музей Науки. Фото з сайту Lviv.Travel


Місто професій і розваг Drive City



Drive City - це дитячий розважальний комплекс, що допомагає дітям від 7 років познайомитися з різними професіями завдяки грі. Воно має понад 15 ігрових станцій, де діти можуть випробувати себе у різних видах діяльності та заробити "зарплату" за виконану роботу. Окрім професійних зон, тут також є кімнати для імпровізованих виступів у стилях Голівуду, Піратів та Принцес, PlayStation куточок для геймерів і Party Room для танцювальних заходів. На території працює ресторан, в якому можна смачно та ситно пообідати.

Місто професій і розваг Drive City розташоване у торговому центрі "Сихів" за адресою вулиця Сихівська, 16А. Комплекс працює з 11:00 до 20:00. Вхідні квитки коштують 260 грн для дітей, для дорослих - 10 грн. Малюки до року можуть відвідувати Drive City безплатно.

Місто професій і розваг Drive City. Фото з сайту Lviv.Travel
Місто професій і розваг Drive City. Фото з сайту Lviv.Travel


Ковзанка в ТРЦ King Cross Leopolis



Ковзанка у ТРЦ King Cross Leopolis - це єдина в місті ковзанка, яка завдяки сучасним пристроям для підтримки льодового покриття працює навіть влітку. Ковзанка розташована на другому поверсі торгового центру. Площа льодової арени понад 800 квадратних метрів. Поруч знаходиться декілька кафе та ресторанів, працює кінотеатр.

Ковзанка працює щодня з 10 до 17:30, з понеділка до п'ятниці, та з 11 до 19 - на вихідних. Вартість квитка для дорослого складає 250 грн, а для дитини - 220 грн. У вартість включено 45 хвилин катання та оренда ковзанів. Придбати квитки на ковзанку можна завчасно, аби уникнути черги та довгого очікування свого сеансу.

Ковзанка у ТРЦ King Cross Leopolis. Фото з офіційного сайту ТРЦ
Ковзанка у ТРЦ King Cross Leopolis. Фото з офіційного сайту ТРЦ


Майстерня карамелі



Майстерня карамелі — це райське місце для маленьких та великих солодкоїжок. Тут продають десятки видів карамельних цукерок, фігурних льодяників, маршмелоу, желейок, ірисок та щербету. Уся продукція виробляється з натуральних складників, ароматизаторів та барвників, і має унікальну форму. Процес виробництва можна спостерігати з-за вітрини, адже майстри працюють одразу в магазині. Ба більше, взяти участь у створенні карамельних цукерок можуть навіть відвідувачі. На майстер-клас можна записатися за контактним номером, який є на офіційному сайті майстерні.

Вхід у Майстерню карамелі безоплатний. Вартість майстер-класу залежить від тривалості та складності.

Виготовлення карамельного льодяника. Фото з офіційного сайту Майстерня карамелі
Виготовлення карамельного льодяника. Фото з офіційного сайту Майстерня карамелі


Львівська Майстерня Шоколаду



Львівська Майстерня Шоколаду, заснована у 2009 році у Львові, за понад 20 років стала справжнім солодким символом міста. Асортимент майстерні — це чорний, білий та молочний шоколад ручної роботи. Його виготовляють з натуральних інгредієнтів за давніми рецептами. Відвідувачі Львівської Майстерні Шоколаду можуть спостерігати за процесом виготовлення і навіть взяти участь у майстер-класах, записатися на які потрібно заздалегідь.

Вхід у Майстерню карамелі безоплатний. Вартість майстер-класу залежить від тривалості та складності.

Львівська Майстерня Шоколаду. Фото з сайту Lviv.Travel
Львівська Майстерня Шоколаду. Фото з сайту Lviv.Travel


Teddy Restaurant



Teddy Restaurant є частиною мережі Cukor Group. Відомий цей заклад своїм інтер'єром. Саме тут можна випити запашної львівської кави в компанії із величезним плюшевим ведмедем, або й двома. В меню ресторану є два види піци — неаполітанську, пухка та обвуглена, тісто якої готується на заквасці з цільнозернового та житнього борошна, та тоненька і хрустка нью-йоркська, тісто якої ферментується 24 години.

Крім піци, в закладі можна скуштувати пасти, салати, стартери та десерти.

Teddy Restaurant. Фото з сайту lviv1256.com
Teddy Restaurant. Фото з сайту lviv1256.com
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні