На заході України працівник ТЦК на пішохідному переході збив чоловіка

0
На заході України працівник ТЦК на пішохідному переході збив чоловіка
Хмельницький міськрайонний суд виніс вирок старшому солдату Хмельницького районного ТЦК, який збив людину на пішохідному переході.

Про це повідомляють у пресслужбі Хмельницького міськрайонного суду.

Як зазначається, у листопаді минулого року військовослужбовець, який був неуважний за кермом та не стежив, належним чином за дорогою, збив пішохода на нерегульованому пішохідному переході, по вулиці Князя Святослава Хороброго в Хмельницькому. Унаслідок наїзду водій спричинив потерпілому ушкодження середньої та тяжкої важкості. В чоловіка, зокрема, було зламане передпліччя, він мав забій головного мозку та лінійний перелом лобової кістки черепа.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Після дорожньо-транспортної пригоди він одразу надав потерпілому першу медичну дорогому та викликав швидку. В подальшому добровільно відшкодував матеріальні збитки за лікування та моральну шкоду. Окрім цього, неодноразово допомагав чоловіку, якого покалічив, поратися по господарству. Визначаючи міру покарання суд також врахував те, що військовослужбовець за місцем проживання та служби характеризується позитивно, має сім’ю, на його утриманні перебуває малолітня дитина, вчинив тяжкий, проте необережний злочин, в стані сп’яніння не перебував. Обставини, які б обтяжували покарання, відсутні.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі строком на три роки, без позбавлення права керувати транспортними засобами. Водночас звільнив його від відбування покарання, встановивши один рік іспитового строку. На вирок може бути подана апеляційна скарга.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні