На заході України з пострілами затримали 6 чоловіків

0
На заході України з пострілами затримали 6 чоловіків
Шестеро чоловіків з різних областей намагалися незаконно перетнути українсько-угорський кордон. Щоб затримати ухилянтів, прикордонники підрозділу спецпризначення Мукачівського загону, стріляли у повітря.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби 28 лютого.

відомо, що групу чоловіків виявили поблизу КПП «Косино». Побачивши, що їх викрили, ухилянти спробували втекти.

«Чоловіки спробували втекти, проте після кількох попереджувальних пострілів змінили плани та виконали законні вимоги прикордонного наряду. Затриманими виявились жителі Донецької, Запорізької, Сумської, Тернопільської, Херсонської та Миколаївської областей», – інформують в ДПСУ.

Затримані розповіли прикордонникам, що заплатили переправникам 8 тисяч доларів. За спробу незаконного перетинання державного кордону України та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПСУ на них склали адмінпротоколи. Правоохоронці встановлюють організаторів переправлення ухилянтів за кордон.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні