Вночі біля села на смерть розбився 21-річний поліцейський

0
Вночі біля села на смерть розбився 21-річний поліцейський
У понеділок пізно вночі, 11 березня, на трасі поблизу Золочева на Львівщині сталася ДТП за участі легковика Volkswagen Bora та вантажівки. У результаті загинув 21-річний водій легкового авто, співробітник поліції Львівщини Роман Стахів.

Про це розповіли в ДСНС Львівщини.

ДТП сталася близько опівночі на трасі поблизу села Кийків Золочівської громади. Там відбулось зіткнення легкового автомобіля Volkswagen Bora та вантажного автомобіля Mercedes.

Унаслідок ДТП 21-річний водій легкового автомобіля від отриманих травм загинув на місці. Тіло чоловіка було затиснуто деформованими конструкціями авто, його деблокували рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту. Причини та обставини аварії встановлюють правоохоронці.

Згодом в поліції Львівщини уточнили, що в ДТП загинув лейтенант поліції Роман Стахів, який перебував під час виконання службових обов’язків.

«11 березня під час виконання службових обов’язків у дорожньо-транспортній пригоді загинув співробітник Головного управління Національної поліції у Львівській області лейтенант поліції Роман Стахів. Правоохоронцю був 21 рік», – йдеться в повідомленні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні