На заході України майор ТЦК виключав чоловіків з військового обліку

0
На заході України майор ТЦК виключав чоловіків з військового обліку
Млинівський районний суд Рівненської області визнав винним в недбалому ставленні до військової служби майора одного з районних ТЦК Олега М., який безпідставно виключав чоловіків з військового обліку. Суд призначив військовому невеликий штраф – 2465 грн

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як вказано у постанові суду, майор Олег М., працюючи начальником відділення обліку мобілізаційної роботи одного із ТЦК, протягом жовтня – грудня 2022 року поставив відмітки про виключення з військового обліку трьох офіцерів запасу. Ці документи підписав керівник Олега М., що призвело до безпідставного виключення чоловіків з військового обліку з правом виїздити за кордон. У постанові вказаний вік виключених офіцерів запасу: 32, 38 та 56 років.

На час воєнного стану постанови військово-лікарських комісій (ВЛК) щодо офіцерів запасу мають обов’язково затверджуватись штатною ВЛК регіону, інакше офіцер запасу не може бути виключеним з військового обліку. У цьому випадку документи були оформлені неналежно.

Щодо майора Олега М. склали протокол про недбале ставлення до військової служби. На засідання суду військовий прийшов, визнав свою провину та заявив, що вчинив це неумисно. Суддя Алла Бандура дослідила усі матеріали справи та оштрафував Олега М. на 2465 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні