На Волині затримали групу з 8 осіб: у чому причина

0
На Волині затримали групу з 8 осіб: у чому причина
У Волинській області судитимуть злочинну групу в складі 8 осіб, жителів Луцька та району, які виготовляли фальсифіковані товари побутової хімії у промислових об'ємах.

Про це у вівторок, 26 березня, повідомили на фейсбук-сторінці ТУ БЕБ у Волинській області.

Під час досудового розслідування було встановлено, що мешканці міста Луцьк та Луцького району налагодили роботу підпільного цеху з виготовлення пральних та мийних засобів. На готову продукцію вони клеїли етикетки з назвами відомих торговельних марок, права інтелектуальної власності на які належать іноземним компаніям.

Під виглядом оригіналу товар продавали через інтернет за цінами нижче ринкових. Реалізовували побутову хімію гуртом та в роздріб.

Співробітники Бюро економічної безпеки провели низку обшуків та вилучили понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії. Орієнтовні збитки завдані компаніям правовласникам торгових марок становлять 1,7 млн грн.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг організованою групою, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі) скеровано до суду.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні