Чотири головні соні за знаком Зодіаку

0
Чотири головні соні за знаком Зодіаку
Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які найбільші соні - вони можуть усе проспати. Йдеться про Тельця, Рака, Козорога та Риб.

Про це повідомляє Апостроф.

Телець
Для Тельців важливим є комфорт і домашній затишок. Вони великі трудоголіки, тому приходячи додому, хочуть почуватися максимально розслабленими і скоріше заснути.

Рак
Раки почуваються у безпеці, коли сплять. Вони можуть довго відкладати справи на потім, аби довше насолодитися цим відчуттям.

Козоріг
Козороги дуже відповідально ставляться до важливості відпочинку та режиму сну. Якщо їм рано вставати, то зроблять усе можливе, щоб лягти спати не пізніше 22:00, інакше весь день почуватимуться незібраними.

Риби
Риби щодня чекають із нетерпінням нового сну, а на ранок шукають у сонниках значення. Для них сни - не тільки спосіб уникнути реальності, а й можливість розібратися в собі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні