На заході України намагалися вбити кримінального авторитета

3
На заході України намагалися вбити кримінального авторитета
В Одному з приміських сіл Тернополя розстріляли авто кримінального авторитета, який може бути причетний до контрабанди кокаїну.

Замах на вбивство підтвердив начальник ГУ Національної поліції у Тернопільській області Сергій Зюбаненко, пише Еспресо Захід.

"Я підтверджую цю інформацію. Дійсно, у ніч з 19 на 20 квітня було скоєно замах на вбивство. Невідома особа здійснила три постріли із вогнепальної зброї в автомобіль, за кермом якого перебував житель Тернополя. Наразі потерпілий з пораненням перебуває у лікарні. Чоловік, на якого вчинили замах, дійсно має відношення до кримінального світу", – написав Сергій Зюбаненко на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, наразі оперативники, слідчі, спеціалісти-криміналісти та фахівці інших профільних служб посилено працюють над розкриттям цього злочину.

"Запевняю вас, що поліція зробить усе можливе, аби причетні до замаху на вбивство особи були притягнуті до відповідальності, – додає начальник обласної поліції. – Це, якщо хочете, частина моєї відповіді на дописи мережевих експертів, які стверджують, що поліція надто активно працює над вилученням з незаконного обігу зброї у громадян. Але, як бачимо, рано чи пізно така зброя стає інструментом важких злочинів, що призводить до трагічних наслідків".

Водночас за даними видання "Тернополяни", замах на вбивство був скоєний у селі Підгородне, що під Тернополем. Особа, яку намагались вбити, – відомий у місцевих кримінальних колах авторитета Павло Коцур на псевдо "Запорізький".

"Павло Коцур був нещодавно затриманий за підозрою у налагодженні наркотрафіку кокаїну з Європи в Україну. Також є неофіційна інформація, що він взяв близько 10 мільйонів гривень в одній із штурмових бригад ЗСУ для придбання безпілотників. Втім, літальних апаратів військові так і не побачили. І такі факти – далеко непоодинокі в діяльності цього представника кримінального світу", – повідомляє видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Меня зовут Владислав, и я представляю команду Web Hero. Мы обнаружили несколько технических недочетов на вашем сайте, которые могут отталкивать ваших клиентов.

Наша команда готова приступить к исправлению этих проблем немедленно, чтобы ваш сайт работал безупречно.

Давайте обсудим возможности сотрудничества и наши предложения по улучшению вашего веб-ресурса. Просто оставьте заявку на нашем сайте: wbhr.ru, или свяжитесь со мной напрямую по адресу sale.tp1@wbhr.ru.

С уважением,

Владислав

Web Hero
Відповісти
Іди нахуй владислав
Відповісти
Є поговірка "Не кажи гоп поки не перескочив". Поліція для цього і створена, але вона більше приносить вреда чим пользи. Ось вам і приклад . Бандюган займається контробандою, грабить на сьогоднішній святе "ЗСУ" І розгулює на волі тому, що поліція тупорила і бездарна. Комусь же треба займатися чисткою суспільства, якщо органи і держава безсилі. Так цим хлопцям треба дякувати за допомогу, не ловити їх. Друга права, що наверно не поділилися з поліцю. Поліція сьогодні торгує зброєю, наркотиками людьми, прикриває борделі всякі ігри. Жаль, що цього козла не вгрохали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні