Як розблокувати планшет Android, якщо ви забули пароль – 4 ефективні способи*

0

Планшети – це чудові пристрої з безліччю функцій, таких як перегляд фото / відео, можливість інтернет-серфінгу, здійснення дзвінків, редагування, робота з документами, ігри та багато іншого. Але що, коли ваш планшет Android заблокований і ви забули пароль?

У цій статті фахівці Avic, магазину електроніки з Харкова, розглядають найефективніші рішення, як розблокувати планшет Андроїд https://avic.com.ua/planshetnyie-pk. Не важливо, його заблоковано паролем, PIN-кодом, шаблоном чи відбитком пальця, наступні способи працюють бездоганно! 

Спосіб 1. Розблокування планшета без пароля в 1 клік 

DroidKit – Android Phone Toolkit  надає чудовий інструмент Android Unlocker, який допоможе вам розблокувати планшет Android без пароля чи облікового запису Google!

Утиліта підтримує видалення декількох типів паролів, що містять PIN-коди, шаблони, відбитки пальців, цифрові номери, ідентифікатор обличчя тощо з вашого планшета. Крім того, може видалити обліковий запис Google, якщо ви заблокували захист від скидання заводських налаштувань.


Крім того, як комплексне рішення для Android, DroidKit може відновити втрачені дані, як-от WhatsApp , фотографії, контакти тощо, виправити системні помилки, такі як чорний екран, видобути файли з облікового запису Google тощо. 


А тепер про те, як саме розблокувати планшет без пароля за допомогою DroidKit. 

  1. Безкоштовно завантажте та запустіть інструмент DroidKit на своєму планшеті та перейдіть у режим « Розблокування екрана » в основному інтерфейсі.
  2. На сторінці «Screen Unlocker» натисніть кнопку « Пуск » після того, як підключили планшет Android через USB-кабель.

  3. отримуйтесь інструкцій на екрані, щоб перевести планшет у режим відновлення. Це призведе до видалення шаблонів кешу, і протягом кількох хвилин блокування екрана планшета Android автоматично зникне. 

Як бачите, нічого складного!

Купити планшет, що відповідатиме вашим потребам в роботі та відпочинку, вигідно в магазині Avic, у Харкові з доставкою по Україні. 

Спосіб 2. Розблокування планшета без пароля за допомогою облікового запису Google 

Ваш обліковий запис Google відповідає не лише за надсилання та отримання пошти – за його допомогою ви також можете розблокувати планшет без пароля.

Під час введення пароля на планшеті Android ви можете ввести неправильний пароль щонайбільше п’ять разів, а коли спробуєте вшосте, отримаєте повідомлення на кшталт «Ви неправильно ввели шаблон розблокування. Повторіть спробу через 30 секунд». Тепер вам просто потрібно виконати наведені нижче дії, щоб розблокувати планшет без пароля за допомогою облікового запису Google. 

  1. Намалювавши неправильний шаблон п’ять разів на планшеті, натисніть опцію «Забули шаблон/пароль» внизу екрана блокування.
  2. Введіть ідентифікатор електронної пошти та пароль, щоб розблокувати планшет, а потім натисніть кнопку «Увійти».
  3. На сторінці налаштувань розблокування екрана потрібно скинути шаблон екрана свого планшета Android. 

Щойно ви це зробите, зможете використовувати новий пароль для розблокування.

Якщо вищевказаний спосіб не спрацював, спробуйте це виправити, відновивши заводські налаштування планшета Android. 


Спосіб 3. Розблокування планшета методом скидання до заводських налаштувань 

  1. Утримуйте кнопку «Живлення» на планшеті та торкніться опції «Вимкнути живлення».
  2. Утримуйте кнопку «Зменшення гучності», щоб завантажити пристрій у режимі відновлення. Якщо це не спрацювало, тоді одночасно натисніть і утримуйте кнопки «Power Button» і «Volume Down», доки на екрані не з’явиться меню «Пуск».
  3. Натисніть кнопку «Зменшення гучності», щоб виділити опцію «Режим відновлення», і натисніть кнопку «Живлення» для підтвердження вибору.
  4. Виберіть опцію «Стерти дані/Скинути заводські налаштування». Використовуйте кнопку «Зменшення гучності», щоб виділити, і кнопку «Живлення», щоб зробити вибір.
  5. Натисніть кнопку «Так», щоб почати процес скидання до заводських налаштувань. З вашого планшета Android буде видалено всі дані. 

Зачекайте 20-30 хвилин, і ваш планшет Android буде розблоковано. 

Спосіб 4. Як розблокувати планшет без пароля через Find My Mobile 

Якщо ви використовуєте планшет Samsung, онлайн-інструмент «Знайти мій мобільний» допоможе вам розблокувати пристрій за кілька хвилин. Ось як він працює. 

  1. Відкрийте «Google Chrome» на іншому пристрої або комп’ютері та відвідайте офіційний сайт «Знайти мій гаджет».
  2. Введіть ідентифікатор електронної пошти та пароль для входу в обліковий запис Samsung.
  3. Натисніть опцію «Розблокувати мій екран», доступну в лівій частині веб-сайту «Знайти мій мобільний».
  4. Натисніть «Розблокувати» і зачекайте, поки екран планшета Samsung розблокується. 

Як розблокувати планшет Android – висновки 

Отже, навіть якщо ви забули пароль, розблокувати планшет Андроїд можна швидко та легко. Усі перераховані вище методи є повністю безпечними і не нашкодять вашому гаджету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні